Házirend

Ahhoz, hogy biztosítsuk számotokra a kellemes pihenést és zavartalanul érezzétek magatokat a nyaralás során, szeretnénk ha megismerkednétek házirendünkkel.

1, A vendégek az érkezéskor kapnak egy kulcsot az apartmanhoz. Ezt a kulcsot mindig vigyétek magatokkal és zárjátok a főbejárati ajtót függetlenül, hogy itthon vagytok e vagy sem. Ha zárva találtad legyen visszazárva!

2,. A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezzétek kérlek a szállásadóknak, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Az itt tartózkodás alatt takarítást nem végzünk.

3, A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.

4, Az apartmanban dohányozni tilos, csak az udvaron, teraszon megengedett. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A csikkeket kérünk, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjetek eldobni!

5, A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

6,Kérjük, hogy figyeljetek a rendre, óvjátok a ház berendezését, és azokat ne vigyétek ki a szobából (pl:  kispárna, takaró)! Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! Távozáskor az apartmant átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel megtéríttetjük.

7, A csendrendeletre való tekintettel kérünk Titeket, mindenféle zajos tevékenységet legyetek szívesek mellőzni 22 óra után!

 

Kellemes pihenést kívánunk!